23.3.2022 09:28
Jokelan Kisa

Tuki Ukrainan sodasta kärsiville lapsille ja nuorille

Ukrainasta sotaa pakenevien määrä kasvaa Suomessakin – Jokelan Kisa ry lähtee mukaan auttamaan Ukrainalaisia pakolaisia ja ottaa heidät mukaan toimintaan

Jo nyt Ukrainan sota on tuonut Suomeen suuren määrän pakolaisia. Heistä suuri osa on lapsia ja nuoria. Suomalaiset jalkapalloseurat voivat auttaa ulkomailta maahan tulleita ihmisiä kiinnittymään arkeen jalkapallon ja seuratoiminnan avulla, omien resurssiensa puitteissa.
Jalkapalloseura Jokelan Kisa ry on yksi urheiluseuroista, joka haluaa kantaa kortensa kekoon omien ja auttaa omien voimavarojensa kautta.
Tarjoamme kaikille Jokelaan ja lähikuntiin Ukrainasta tulleille lapsille ja nuorille mahdollisuuden osallistua Jokelan Kisan järjestämiin jalkapalloharjoituksiin ja perhekerhoihin ilmaiseksi kesäkaudella 2022. Harjoitusten tarkoitus on tuoda lapsille ja nuorille rytmiä ja positiivisia kokemuksia urheilun avulla. Harrastus tuo uusia kavereita ja auttaa elämässä eteenpäin.

Varusteita ja vakuutusta emme pysty tarjoamaan, mutta toivomme siihen löytyvän muita auttavia tahoja (tähän pyydämme apua jäseniltä, mikäli tarvetta tulee).
Toiminta on ukrainalaisille lapsille ja nuorille on täysin ilmaista eli emme peri jäsen-, toiminta- tai kuukausimaksuja.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/ukrainasta-sotaa-pakenevien-maara-kasvaa-suomessakin-nain-seurat-saavat

Jokelan Kisan hallitus